POMPE CALDURA

POMPE DE CALDURA HOTJET

Incercati pompele noastre de caldura Green Tree

 

Producator de pompe de caldura

Prin achizitionarea primei pompe de caldura din gama HOTJET Green Tree, va alaturati grupului de clienti care sustin produsele care, in timpul functionarii, utilizeaza energia regenerabila din pamant, apa sau aer. Aceste produse respecta mediul inconjurator in baza parametrilor lor de functionare in comparatie cu alte surse de caldura, cum sunt boilerele pe gaz, electricitate, petrol sau carbune. Astfel veti contribui la pastrarea si protejarea unui mediu curat. Va multumim ca ati cumparat un NOU COPAC ce va fi plantat in colaborare cu partenerii HOTJET Green Tree.

HOTJET CZ s.r.o este unul din producatorii lideri de pompe de caldura de pe pietele din Cehia si Slovacia. Succesul a fost asigurat prin combinarea performantei, calitatii si valorii.
Aceasta linie de produse include unitati ce functioneaza in combinatia apa – aer, apa – apa, sol – apa si unitati ramificate, cu aplicatii economice si industriale, dezvoltate de departamentul R&D al societatii.
Toate piesele au fost proiectate astfel incât sa respecte tendintele actuale tehnologice si de dezvoltare si in colaborare cu partenerii Emerson, Danfoss, Swep si Siemens. Design-ul produsului este perfectionat de proiectantii cehi in conformitate cu standardele europene actuale.
Pompele de caldura Hotjet sunt complet certificate iar uzina in care acestea sunt fabricate este certificata TÜV SÜD pentru calitate. Hotjet nu inseamna doar pompe de caldura ci este si un proiect prin care se doreste conservarea naturii (GREEN TREE). Alaturati-va noua si luati parte la acest proiect, lasati-ne sa va PLANTaM PROPRIUL COPAC.

Pompe de caldura aer-apa HOTJET ASK Unitate de exterior cu combinatia aer si apa

Utilizeaza aerul ca sursa de energie.
Pompa de caldura cu aer-apa Hotjet ASK este potrivita pentru cladiri noi fara spa?iu interior disponibil pentru instalarea acesteia.Unitate compacta
Instalare in aer liber
Carcasa din otel inoxidabil
Temperatura maxima a debitului – 55 °C,
Compresor EVI 65 °C
Op?iune de racire
Operare eficienta la -25 °C
Op?ional bivalent 7.5 kW
Ventilator axial foarte silentios
Control central al încalzirii si încalzirii DHW
Potrivit pentru incalzirea prin pardoseala si cu ajutorul caloriferelor
Conectare prin cablu si wireless
Integrate standard:
1. Panou electric de comanda
2. Cablu de 5 m integrat din fabrica?ie
3. Dispozitiv de comanda Siemnes basic RVS41

 

Pompe de caldura aer-apa HOTJET ONE Unitate exterioara, aer – apa
hotjet onehotjetone

Pompe de caldura aer-apa HOTJET S (Split)-Sistem in doua blocuri aer – apa
HOTJET Shotjets

Pompe de caldura sol – apa sau apa-apa HOTJET W
hotjet whotjetw