Pompe de caldura aer-apa pentru incalzire

A. HOTJET ONE – CEHIA*Preturile nu includ TVA.

Schema si exemplu:
1.1 Hotjet ONE cu o pompa pentru circuitul de incalzire
1.2 Hotjet ONE cu o pompa pentru circuitul de incalzire si rezistenta electrica suplimentara
1.3 Hotjet ONE cu o pompa pentru circuitul de incalzire, rezistenta electrica suplimentara si rezervor de acumulare1.4 Hotjet ONE cu o pompa pentru circuitul de incalzire, rezistenta electrica suplimentara, vana cu trei cai si boiler bivalent
rezistenta electrica suplimentara si boiler bivalent pentru racordarea la colectori solari

HOTJET ONE este o generaţie complet noua de pompe de caldura, care sunt cost-optimizate şi au înca un COP ridicat, zgomot redus şi control sofisticat de Siemens.
HOTJET ONE este o pompa de caldura aer-apa compact
Imbatabil preţ / performanţa
Versiune-injectat lichidului de racire la cerinţele EVI pentru ieşire 65 ° C
Controlul de RVS Siemens
Pâna la 10 ani garanţie
Certificare TÜV
Produs in Cehia
HOTJET ONE este disponibil în trei clase de performanţa 8, 15, 18, la o opţiune în design cu injecţie lichid de racire, ceea ce permite o gama diferita. EVI versiune ajunge la o temperatura mai mare şi are o scadere mai mica a puterii de incalzire la temperaturi minus. Pompa de caldura aer apa HOTJET ONE este una din cele mai performante pompe de caldura aer-apa ,fiind formata doar dintr-o unitate externa .
Unitea externa are carcasa unitatii din otel rezistent la intemperii.
Poate avea si functia de racire .
Pompa de caldura HOTJET ONE poate functiona la temperaturi exterioare de -20 grade Celsius.
Pompa de caldura poate fi cuplata direct la sistemele de incalzire interioare (incalzire prin plinta sau prin pardoseala,ventiloconvectoare, radiatoare corect dimensionate,sau schimbatorul de caldura al piscine s.a.).
Temperatura maxima a agentului termic este de pana la 65˚C(la -12 ˚C,temperatura maxima a agentului termic este de +60˚C) .
Dezghetare automata cu refrigerant cald( ciclu reversibil).
Functionare in intervalul :-20 pana la +35 grade Celsius (temperaturi aer exterior )

Prezentare de caracteristici:
Compact toate într-o singura unitate pentru instalare în exterior
Izolare eficace fonica a compresorului
Acoperire Durabila cu multi-strat de protecţie la coroziune
Integrat regulament Siemens RVS
Integrat pompa de circulaţie Grundfos
Opţiuni HOTJET ONE:
Conectarea direct la sistemul de încalzire, fara tampon (rezervor de stocare)
Un operator poate controla pâna la 3 circuite de încalzire sau de amestec pompa
Opţional, modul de racire
Dupa extindere a operatorului LPB, comunicare în cascada pâna la 16 surse.
HOTJET ONE este conceput pentru:
pentru oricine care vrea sa reduca costurile de încalzire
pentru cei interesati de pompa de caldura la un preţ accesibil
pentru oricine este interesat in tehnologie moderna
pentru cei care ezita intre cazan de gaze şi pompe de caldura
pentru instalare rapida.B. WESTECH – GERMANIA tip LWPompe de caldura aer - apa WESTECH pana la -7 °C functioneaza singular, la temperaturi mai scazute incalzirea este sustinuta electric.
Compresor HitachiRollkolbenverdichter
Functionare monovalenta/bivalenta
Caracasa rezistenta la intemperii, exterior din tabla zincata.
Degivrare automatizata cu ventil cu 4 cai
Schimbator de caldura pentru apa - Schimbator de inox
Schimbator de caldura pentru aer - Schimbator de cupru si aluminiu
Componente de inalta calitate garanteaza functionarea fara deranjamente si la temperaturi exterioare foarte joase de pana la - 20grdC.
Pompa de lichefiere ( compresorul ) HITACHI SCROLL fabricat de unul din cei mai mari producatori, garanteaza functionarea utilajului mai mult de 33.000 de ore fara intrerupere sau exprimat alt fel - peste 16 ani de functionare in regim de 24 de ore.
Microprocesorul ( automatizarea ) este SIMENS usor acesibila si cu posibilitati multiple de programare in functie de zona geografica si umiditatea aerului, pentru a avea maximul de eficienta
DIMENSIONAREA POMPELOR DE CALDURA AER-APA WESTECH-GERMANIA
Circuitul pompei functioneaza in felul urmator:
Pompa de caldura (care economiseste energie –functioneaza 8 ore din 24) functioneaza prin intermediul unui circuit in 4 etape, corespunzatoare celor 4 componente principale: vaporizatorul, compresorul, fluidificatorul si ventilul de destindere.
Agentul frigorific R417A, cu un punct de evaporare foarte scazut, este cel care transporta energia.
Energia termica este extrasa din aerul din exterior, prin schimbatorul de caldura (vaporizatorul) si transformata, prin compresor, in nivelul de temperatura dorit pentruincalzire.
In momentul cind agentul frigorific devine gaz prin preluarea ,,caldurii ” sursei reci, acesta este introdus intr-un compresor (doar gazele se pot comprima - lichidele sunt incompresibile) iar in timpul compresiei (asa cum stim deja ) temperatura agentului frigorific creste cu citeva zeci de grade, suficient sa ajunga la o temperatura mai mare decat a agentului termic si sa-i poata ceda acestuia cadura .
Dupa ce agentul frigorific cedeaza energia agentului termic, revine treptat la starea initiala (lichida) si este trecut printr-un ventil de expansiune, unde pierde presiunea acumulata in compresor.
Ventilul de destindere detensioneaza agentul frigorific, intregul circuit putand astfel sa o ia de la inceput
Din acest moment ciclul se repeta iar pompa de caldura "pompeaza" caldura dinspre sursa rece spre agentul termic - bineinteles prin intermediul agentului frigorific si cu aportul compresorului .
Coeficientul de performanta COP al unei pompe de caldura reprezinta raportul dintre puterea de incalzire a acesteia si puterea electrica absorbita de la retea, respectiv :
In cazul noilor pompe de caldura WESTECH tip aer - apa cu turul de 65 grd, coeficientul de performanta este COP = 4 (COP = puterea de incalzire:puterea electrica absorbita). Aceasta inseamna ca 1 kWh de energie electrica absorbita produce, prin intermediul pompei de caldura tip aer-apa, 4 kWh energie termica.